Kläde och vadmal (2015-09-10)

Kläde och vadmal finns att köpa som metervara i E-butiken. Minsta mängd är 1 dm. 

Tänk på att färgerna på en datorskärm kan avvika något från verkligheten.

 

Kläde  Kläde

Åkdyna Edens lustgård (2013-10-15)

Vi har en ny åkyna med ett roligt motiv, Adam och Eva i "folkdräkt". Originalet finns på Helsingborgs museum och dynan kommer troligen från sydvästra Skåne. Klicka på bilden för att komma till den på webshopen.

 

Konstvävnader (2013-04-10)

Nu har vi uppdaterat webbshopen med flera konstvävnader, vi börjar med rölakan! Vi kommer att fortsätta med krabbasnår, halvkrabba och blandtekniker, så håll utkik! Här nedan ser du åkdynan Skjöldbladsmönster och hittar den här!

 

 

Armband (2013-02-06)

Nu kan du beställa våra underbara armband som är inspirerade av Skånes olika härader! Vi kommer lägga till fler efterhand som de blir uppsydda i butiken! Välkommen in och inspireras! Denna skapelse heter Hjärtrosett från Bjäre 1160. Klicka bara på den så kommer du till alla våra armband!

Nygammalt mönster! (2012-06-29)

Vi har en underbar kudde vid namn S 80 - Hjort framför Träd vilken är utlånad till Kulturen på obestämd tid. Efter lite finurliga lösningar lyckades vi få tag på ett fotografi så den kan visas och beställas här i vår webbshop.

 

Ny nåldyna (2012-06-14)

Vi har fått en ny nåldyna till samlingen som går att beställa i vår webbutik! Den heter S 110 - Tupp och är riktigt härlig med sina friska sommarfärger!

 


Du når den här!

Vi finns på facebook! (2011-11-20)

Nu finns vi på facebook, gå gärna in och gilla oss för att få se senaste nyheterna och uppdateringarna kring butiken!

 

   Gilla oss här!