Kläde och vadmal (2015-09-10)

Kläde och vadmal finns att köpa som metervara i E-butiken. Minsta mängd är 1 dm. 

Tänk på att färgerna på en datorskärm kan avvika något från verkligheten.

 

Kläde  Kläde

Syfestivalen i Älvsjö (2015-01-14)

I år finns vi på Syfestivalen i Älvsjö 13-15 februari med allt vårt fina material. Vi kommer också att ha workshop i skånskt yllebroderi. Välkommen dit!

 

Här nedan ser du vårt nya jynne: Randiga Husdjur!

 


Åkdyna Edens lustgård (2013-10-15)

Vi har en ny åkyna med ett roligt motiv, Adam och Eva i "folkdräkt". Originalet finns på Helsingborgs museum och dynan kommer troligen från sydvästra Skåne. Klicka på bilden för att komma till den på webshopen.

 

Konstvävnader (2013-04-10)

Nu har vi uppdaterat webbshopen med flera konstvävnader, vi börjar med rölakan! Vi kommer att fortsätta med krabbasnår, halvkrabba och blandtekniker, så håll utkik! Här nedan ser du åkdynan Skjöldbladsmönster och hittar den här!

 

 

Armband (2013-02-06)

Nu kan du beställa våra underbara armband som är inspirerade av Skånes olika härader! Vi kommer lägga till fler efterhand som de blir uppsydda i butiken! Välkommen in och inspireras! Denna skapelse heter Hjärtrosett från Bjäre 1160. Klicka bara på den så kommer du till alla våra armband!

Stickcafé (2012-09-28)

Vi har stickcafé på tisdagar jämna veckor för alla som vill komma, ingen anmälan behövs.

Du är välkommen med något kreativt som du vill börja eller fortsätta på. Kanske har du något som väntar på att bli slutfört eller vill få inspiration att skapa något nytt? Vi har vår butik öppen för dig om du vill storsa omkring eller hitta något nytt att sätta tänderna i! Oavsett om du är nybörjare eller ingår i eliten är du hjärtligt välkommen!

Tid: 18:30 - 20:30 jämna veckor

Kostnad: 40 kronor vilket innefattar fika!

Hoppas vi ses!

Nygammalt mönster! (2012-06-29)

Vi har en underbar kudde vid namn S 80 - Hjort framför Träd vilken är utlånad till Kulturen på obestämd tid. Efter lite finurliga lösningar lyckades vi få tag på ett fotografi så den kan visas och beställas här i vår webbshop.

 

Ny nåldyna (2012-06-14)

Vi har fått en ny nåldyna till samlingen som går att beställa i vår webbutik! Den heter S 110 - Tupp och är riktigt härlig med sina friska sommarfärger!

 


Du når den här!

Vi finns på facebook! (2011-11-20)

Nu finns vi på facebook, gå gärna in och gilla oss för att få se senaste nyheterna och uppdateringarna kring butiken!

 

   Gilla oss här!